top of page
 • Da li ste vi turistička agencija?
  Mi nismo turistička agencija. Backpack.me je firma koja vrši pretragu i rezervaciju avio karata, kao i pronalaženje i rezervisanje najadekvatnijih smeštaja shodno željama, uslovima i datumima i klijenata. Poslujemo u okviru šifre delatnosti 7990 - Ostale usluge rezervacija i delatnosti povezane sa njima. Sva putovanja su individualna u okviru željenog društva klijenta. Putovanja su isključivo sa avio transferom. Ne postoji mogućnost priključivanja određenoj grupi niti formirati grupna putovanja. U okviru naših aranžmana, ne postoje turistilki vodiči. Klijenti sami organizuju svoje slobodno vreme na putovanju. Smatramo da uz dobru pripremu, na individualnom putovanju zasigurno imate više vremena za obilaske i slobodno vreme, ali i priliku da na jedan poseban način doživite Vašu željenu destinaciju. Uz naše savete i detaljne smernice za obilaske i transfere nema razloga da se ne osećate sigurno!
 • Šta je sve uključeno u cenu aranžmana?
  Najvažnija stvar kada je ukupna cena aranžmana u pitanju jeste činjenica da ne postoje dodatni ili skriveni troškovi. U ukupnu cenu svakog aranžmana je uračunat avio prevoz i smeštaj za željeni broj noćenja kao i naknada za naše usluge. Avio prevoz obuhvata: - povratnu avio kartu - sve avio takse - željenu kilažu prtljaga Smeštaj obuhvata: - hotelski, hostelski ili apartmanski tip smeštaja za željeni broj noćenja - smeštaj u 2/3 krevetnim sobama - sve turističke takse Naša usluga obuhvata: - uslugu rezervacije - kreiranje plana i predloga putovanja - pripremnu dokumentaciju za put - asistenciju kako pre tako i tokom puta 24/7, 365 dana u godini - savete i predloge za obilazak destinacije
 • Do kada traje objavljena ili izrađena ponuda i kada je krajnji rok za uplatu?
  Sve cene objavljenih ponuda su aktuelne u trenutku objave posta. Mi ne utičemo na promenu cena već isključivo avio kompanije i hoteli! Ono što možemo garantovati jeste da, ukoliko se aranžman uplati ubrzo nako objave posta, cena ostaje ista. *ubrzo - nekoliko dana Takođe, cene sa objavljenih ponuda važe za konkretne datume i uslove. Ukoliko želite promenu datuma ili uslova, cena može varirati. Nažalost ne postoji mogućnost rezervacije aranžmana bez uplate celog iznosa ili avansne uplate jer se odmah vrši rezervacija avio karata i smeštaja.
 • Način plaćanja?
  Plaćanje se vrši jednokratno jer se odmah rezervšu avio karte i smeštaj. Shodno tome, nije moguće plaćanje na rate. Novac se uplaćuje isključivo na žiro račun naše firme. Kompletno poslovanje je online. Svako fizičko lice dobija fiskalni račun nakon izvršene novčane transakcije. Prilikom uplate novca, na Vaš email stiže potvrda o rezervisanim avio kartama, kao i potvrda o plaćenom i rezervisanom smeštaju.
 • Sigurnost? Provera kupljenog aranžmana?
  Provera kupljenih, odnosno rezervisanih avio karata se vrši na oficijalnim sajtovima avio prevoznika. Sve što je potrebno jeste da se unese prezime putnika i jedinstveni broj rezervacije. Prilikom unetih podataka na oficijalnom sajtu, učitaćete se iste karte koje ste prethodno dobili on nas na Vaš email. Backpack.me tim za sve svoje putnike vrši uslugu check in-a 24h pred sam let, što znači da ukoliko se putuje sa ručnim prtljagom, nema potrebe dolaziti 2h ranije na aerodrom i čekati u redu, već slobodno možete ići na pasošku kontrolu sa unapred spremljenim kartama. Provera rezervisanog smeštaja se vrši na ofcijalnim sajtovima uz jedinstveni broj rezervacije i PIN kod. Svaki putnik dobija detaljne informacije vezano za smeštaj. Tačno ime, adresa kao i kontakt telefon su jasno vidljivi. Svaki smeštaj je rezervisan na puno ime i prezime svakog putnika.
 • Ja ne znam ništa o gradu u koji putujem. Kako ću bez vodiča?
  Backpack.me svim svojim putnicima dostavlja detaljne informacije, smernice i upute za transfer od aerodroma do hotela kao i generalne savete za obilzak željene destinacije. U dogovoru sa Vama, predlažemo naš plan i program putovanja. Delimo naša iskustva sa Vama, predlažemo listu najvažnijih znamenitosti kao i super lokalna mesta za obilaske i naravno alternativne, odnosno pristupačnije varijante za šoping, hranu i piće, menjačnice. Takođe, na Vaš zahtev predlažemo i najeknomičnije opcije za izlete u okviru lokalnih agencija.
bottom of page